Εταιρείες Social Trading

εταιρείες Social Τrading Οι καλύτερες και νόμιμες εταιρείες Social Τrading στην Ελλάδα το 2024, που σέβονται τον πελάτη και τα χρήματα του!  Διαβάστε την κριτική μας και αποφασίστε υπεύθυνα!


Τι είναι όμως το social trading και ποιες εταιρείες social trading να εμπιστευτούμε?

Tο social trading ουσιαστικά είναι μία στρατηγική συναλλαγών στην οποία ο κάθε επενδυτής- trader αντιγράφει τις συναλλαγές-trading κάποιου άλλου επενδυτή. Με άλλα λόγια το social trading απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να επενδύσουν, αντιγράφοντας άλλους traders. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί πολλοί υποψήφιοι επενδυτές κυρίως αρχάριοι, δεν έχουν το χρόνο να ψάξουν σε βάθος για επενδυτικές ευκαιρίες ή στρατηγικές. Tο social trading είναι η λύση για αυτούς. Είναι παρόμοιο με το να μπείτε σε ιστότοπους στοιχηματισμού τύπου forum και να δείτε συμβουλές από άλλους παίκτες.
Υπάρχουν επενδυτές οι οποίοι αναζητούν λεπτομερή χαρακτηριστικά για εταιρείες πάνω στο κοινωνικό trading. Οι επενδυτές αυτοί θέλουν να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για τις εν λόγω εταιρείες.
Από την άλλη υπάρχουν και επενδυτές (αρχάριοι) οι οποίοι θέλουν να γνωρίζουν ποιες εταιρείες υπάρχουν στο χώρο του social trading. Ψάχνουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα. Πόσο φιλικές είναι οι πλατφόρμες συναλλαγών για τους traders που επενδύουν για πρώτη φορά σε συναλλαγές Forex και κρυπτονομίσματα?
Πραγματικά αξίζει να διαβάσουν τις παρακάτω αξιολογήσεις για τις εταιρείες κοινωνικού trading που βρήκαμε. Πιστεύουμε ότι μπορούν να βοηθηθούν στο να επιλέξουν την επιθυμητή για αυτούς επενδυτική εταιρεία πάνω στο trading συναλλαγματικής ισοτιμίας και όχι μόνο.

Σας παρουσιάζουμε σε πίνακα τις:

2 καλύτερες εταιρείες Social Τrading (κοινωνικών συναλλαγών), που εποπτεύονται νόμιμα στην Ελλάδα το 2024:

ΕΤΑΙΡΕΙΑ SOCIAL-TRADING: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ:ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ SITE:
etoro-logoΑξιολόγηση εταιρείας eToro
Δείτε περισσότερα ►
zulutrade-logoΑξιολόγηση εταιρείας ZuluTrade
Δείτε περισσότερα ►

* *Το 51% των λιανικών σε CFD χάνουν χρήματα στην eToro

*** Το Copy Trading δεν ισοδυναμεί με επενδυτικές συμβουλές. Η αξία των επενδύσεών σας μπορεί να ανέβει ή να μειωθεί. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Όποτε νιώσετε έτοιμοι, επιλέξτε μία από τις καλύτερες και αξιόπιστες εταιρείες social trading που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα νόμιμα.  Η λίστα επιλογής των εταιρειών μας ανανεώνεται συχνά, με βάση αυστηρά κριτήρια και ποιοτικό έλεγχο.


Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα. Έχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω μόχλευσης. Μεταξύ 74-89% των λογαριασμών των ιδιωτών πελατών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων σε συναλλαγές CFDs. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο που λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs. Και αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.