Πλεονεκτήματα της eToro ως online πλατφόρμας cfd

Πλεονεκτήματα της eToro ως online πλατφόρμας cfd

Πλεονεκτήματα της eToro για αρχάριους: Γιατί να επενδύσετε με την etoro πλατφόρμα, όταν ξεκινάτε το online trading; Δείτε τα 5 κυριότερα πλεονεκτήματα, όταν επενδύετε με την online πλατφόρμα της eToro, που την κάνουν την καλύτερη εταιρεία social trading, δίνοντας σας εξαιρετική εμπειρία χρήστη και μεγάλη ποικιλία σε χρηματιστηριακά προιόντα.


Πλεονέκτημα 1: Χαμηλές χρεώσεις:

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της eToro είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώνετε τέλη, όταν αγοράζετε ή πουλάτε μετοχές και ETF. Αυτό το ερευνήσαμε και το διαπιστώσαμε σε αυτόν τον μεσίτη κοινωνικών συναλλαγών. [στα ETF των ΗΠΑ που προσφέρονται ως CFD σε χρήστες από ευρωπαϊκές χώρες, θα εφαρμοστεί κανονικά το spread ).

Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα εάν κάνετε αγορές σε μετοχές ξένων εταιρείων. πχ amazon,apple. Η καταβολή χαμηλότερων τελών, σημαίνει ότι έχετε περισσότερα χρήματα διαθέσιμα για επένδυση και διαφοροποίηση χαρτοφυλακίου.

Πλεονέκτημα 2: Εύκολη στη χρήση πλατφόρμα:

Από την ίδρυσή της, η πλατφόρμα eToro επικεντρώθηκε στη δημιουργία μιας πλατφόρμας που να είναι απλή και διαισθητική στην χρήση. Οι traders μπορούν να περιηγηθούν εύκολα στα μενού της. Όταν εγγραφείτε και αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα, συνειδητοποιείτε ότι δεν έχει καμμιά δυσκολία. Είναι πολύ εύκολη για να αγοράσετε μετοχές εταιρειών όπως πχ η Apple και η Amazon .

Ένα άλλο θετικό στοιχείο της πλατφόρμας etoro, είναι ότι η πλατφόρμα αυτή, έχει μεταφράστει σε πολλές γλώσσες. Εκτός από τα Αγγλικά, μπορείτε να την βρείτε στα:

  • Ισπανικά,
  • Γερμανικά,
  • Ιταλικά,
  • Γαλλικά και πολλά άλλα.

Εάν έχετε απορίες, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον μεσίτη αυτόν. Μπορείτε να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών τους. Η eToro σας προσφέρει διαδικτυακή συνομιλία [chat] για να απαντήσει στα ερωτήματά σας.

Social-Trading με την eToro

* Το 77% των επενδυτών χάνει χρήματα στο trading CFD s με αυτόν τον πάροχο

Πλεονέκτημα 3: Πολλά επενδυτικά προϊόντα [τα περισσότερα στο χώρο του online trading μέσω CFD s]

H eToro σάς παρέχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών μέσων και προιόντων. Εάν θέλετε, μπορείτε να επενδύσετε στο χρηματιστήριο κανονικά, αφού η etoro λειτουγεί και ως κανονικος παραδοσιακός μεσίτης, δηλ χρηματιστηριακή, αντίστοιχη με τις ελληνικές χρηματιστηριακές. Πλήρως εποπτευόμενη, η eToro σας επιτρέπει να αγοράσετε real assets, δηλ. μετοχές και ETF από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Επιπλέον, μπορείτε να επενδύσετε και στα σύνθετα χρηματοοικονομικά της προιόντα, με υψηλότερο κίνδυνο, όπως είναι τα CFD.

Πλεονέκτημα 4: Η μεγαλύτερη κοινωνική πλατφόρμα συναλλαγών:

Αυτός ο μεσίτης cfd έχει καταβάλει πολλές προσπάθειες για την καλύτερη, πρωτοποριακή και αξιόπιστη πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών [social trading].

Η eToro σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με άλλους TRADERS και επενδυτές , να μοιράζεστε πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες και να μαθαίνετε από τις γνώσεις τους και τους έμπειρους traders της κοινότητας, ως ακόλουθοι.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η eToro είναι μια κοινωνική πλατφόρμα συναλλαγών, με ροή ειδήσεων που σας δείχνει τις συναλλαγές και τις ιδέες των αγαπημένων σας traders. Μπορείτε να τους ρωτήσετε γιατί αγόρασαν την x εταιρεία και αν η στρατηγική τους έχει νόημα, ίσως θελήσετε να την αγοράσετε κι εσείς επίσης.

Για αυτόν τον λόγο, η eToro έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία, ως η καλύτερη πλατφόρμα κοινωνικών επενδύσεων και συναλλαγών.

Αντιγράψτε τους καλύτερους επενδυτές με το Copy Trading:

etoro-top-investors-in-copy-trading-platform

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας eToro είναι η δυνατότητα CopyTrader. Σας επιτρέπει να αντιγράψετε τις συναλλαγές άλλων επενδυτών.

Η eToro σάς παρέχει πρόσβαση στους κορυφαίους επενδυτές της και σας δείχνει τις αποδόσεις που έχουν, από τότε που άρχισαν να επενδύουν με αυτόν τον αξιόπιστο μεσίτη. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε έναν επενδυτή που έχει υψηλή απόδοση και να αντιγράψετε το χαρτοφυλάκιό του.

Χάρη στο πρόγραμμα Copy Trading, μπορείτε να αναπαράγετε το χαρτοφυλάκιο των καλύτερων επενδυτών της eToro. Και δεν θα σας κοστίσει τίποτα, είναι εντελώς δωρεάν. Με άλλα λόγια, μπορείτε να δείτε τα χαρτοφυλάκια τους, το επενδυτικό προφίλ τους και την απόδοση που έχουν αποκτήσει, από τότε που άρχισαν να επενδύουν με την eToro.

Κατά τη γνώμη μου, είναι καλύτερο να σχεδιάσετε μια στρατηγική μόνοι σας , ώστε να κάνετε τη δική σας έρευνα. Μακροπρόθεσμα, είναι πιο πιθανό να έχετε καλύτερα αποτελέσματα εάν γνωρίζετε σε τι επενδύετε και γιατί.

Πλεονέκτημα 4: Δωρεάν λογαριασμος επίδειξης [demo account] με εικονικά χρήματα αξίας 100.000 $:

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της eToro είναι ότι, μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό επίδειξης εντελώς δωρεάν. Αυτό σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την πλατφόρμα και να αρχίσετε να επενδύετε σε περιουσιακά στοιχεία χωρίς πραγματικά χρήματα.

Ο λογαριασμός επίδειξης της eToro έχει εικονικό υπόλοιπο 100.000 $. Και με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να μάθετε πώς λειτουργεί η eToro, αποκτώντας εμπειρία και ασφάλεια, χωρίς να θέσετε τα χρήματά σας σε κίνδυνο. Είναι ένας καλός τρόπος να δοκιμάσετε την επενδυτική σας στρατηγική και να δείτε αν είναι επικερδής.

Συμπέρασμα για την eToro:

H eToro είναι ένας σύγχρονος μεσίτης CFD, που χρησιμοποιεί τεχνολογία για να κάνει τη επενδυτική σας ζωή, πιο εύκολη. Για να εγγραφείτε, να αγοράσετε μετοχές, να βάλετε και να βγάλετε χρήματα, απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο της eToro και ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες τους.

Social-Trading με την eToro

* Το 77% των επενδυτών χάνει χρήματα στο trading CFD s με αυτόν τον πάροχο