Πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα

Πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματαΠώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Μίνι οδηγός για αρχάριους, σε επενδύσεις κρυπτονομίσματος.

Τα  κρυπτονομίσματα είναι ουσιαστικά μία μορφή χρήματος σε ψηφιακή υπόσταση. Αυτό σημαίνει ότι το κρυπτονόμισμα, δεν έχει φυσική μορφή.
Υπάρχει σε ένα δίκτυο το οποίο ονομάζεται blockchain (ως λογιστική εγγραφή).
Σε αυτό το δίκτυο-online βάση δεδομένων, που ονομάζεται blockchain, εμφανίζεται και η διεύθυνση όπου υπάρχει το ψηφιακό κρυπτονόμισμα σε μορφή πορτοφολιού (wallet).
Η προσφορά κρυπτονομισματος είναι σταθερή και για να αποκτήσει κάποιος πορτοφόλι (wallet) σε κάποιο κρυπτονόμισμα θα πρέπει να του μεταφέρουν από κάποιο άλλο πορτοφόλι (wallet).
Τα κρυπτονομίσματα ανήκουν στο πρώτο αποκεντρωμένο δίκτυο ανταλλαγής ψηφιακού χρήματος. Οι μεταφορές χρήματος γίνονται μεταξύ χρηστών. Δεν υπάρχουν μεσάζοντες όπως εμπορικές τράπεζες και δεν υπάρχει μια κεντρική εκδοτική αρχή π.χ Κεντρική Τράπεζα που να μπορεί αυθαίρετα να δημιουργήσει νέα κρυπτονομίσματα.

Οδηγός για αρχάριους για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα
Πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα:

Για τους αρχάριους επενδυτές, που κάνουν την πρώτη τους βουτιά στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, μπορεί να φαίνεται λίγο μπέρδεμα η επένδυση αυτή.
Υπάρχει έλλειψη καλής πληροφόρηση γιατί το κρυπτονόμισμα είναι ηλεκτρονικό, δεν έχει υπόσταση φυσική. Συνεπώς είναι και δύσκολο να αποτιμηθεί.
Ωστόσο, με λίγη καθοδήγηση, μπορεί κανείς να αρχίσει να μαθαίνει τα βασικά στο: πώς να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα.
Σύντομα θα είναι έμπειρος και σε αυτό το είδος επένδυσης.

Όπως κάθε επένδυση, κανείς δεν πρέπει ποτέ να επενδύει σε κάτι, χωρίς να ξέρει πρώτα τι είναι.

Ο φόβος της έλλειψης γνώσης, μερικές φορές θα σας ωθήσει να πάρετε στιγμιαίες αποφάσεις και στον κόσμο αυτής της επένδυσης.
Αποτέλεσμα: Μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγάλες απώλειες.

Η κατανόηση των επενδύσεων αυτών είναι σημαντικό στοιχείο. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και να μελετήσετε την τεχνολογία blockchain. Ώστε να έχετε μια καλή κατανόηση της κάθε πλατφόρμας και πώς λειτουργεί.

Εν τάχει όμως, σας δίνουμε απλά και κατανοητά, 3 βήματα.


Πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα σε 3 βήματα:

Βήμα 1:
Αρχίστε την έρευνα. Και όταν έρθει η ώρα, κάντε την επένδυση!

Βήμα 2:
Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε έναν λογαριασμό σε ένα επενδυτικό κέντρο cryptocurrency:  Ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, όπως το Kraken ή το Coinbase.
Τα ανταλλακτήρια αυτά θα σας επιτρέψουν να βρείτε κάποιον, να ανταλλάξει το φυσικό νόμισμα που έχετε, με το κρυπτονόμισμα (που έχει ο αντισυμβαλλόμενος).

Βήμα 3:
Καταθέστε τα χρήματα και όταν είστε έτοιμοι, κάντε την επένδυση.
Δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσετε αγοράζοντας μεγάλη ποσότητα κρυπτονομίσματος.
Θα σας συνιστούσαμε να ξεκινήσετε με μικρές συναλλαγές. Και μην νομίζετε ότι θα γίνεται πλούσιοι.
Σίγουρα, ο καθένας στην αρχή μπορεί να φανεί τυχερός. Μπορεί και όχι… Αλλά η τύχη δεν είναι επενδυτική στρατηγική και δεν πρέπει ποτέ να υπολογίζετε σε αυτή.

Όλοι οι επενδυτές Θα παρατηρήσουν ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν ακραία μεταβλητότητα και υπάρχουν πολλά εκεί έξω για να επενδύσετε.

Στην ερώτηση σας:
Ποιο από τα πολλά κρυπτονομίσματα να επιλέξω για επένδυση?

Σας απαντάμε:
Καλύτερα να ξεκινήσετε με τα μεγάλα δύο, τα οποία είναι το Bitcoin ή το Ethereum.

Είναι τα πιο αξιόπιστα και ασφαλέστερα μεταξύ όλων των διαφόρων τύπων κρυπτονομισμάτων.
Τα άλλα απλά ακολουθούν την πορεία των παραπάνω 2 ηγετών στην αγορά κρυπτονομίσματος.

Αλλά γιατί να κάνετε όλα τα παραπάνω, όταν μπορείτε να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα μέσω CFD s από νόμιμες εταιρείες φόρεξ που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα?
Διαβάστε τι ακριβώς είναι αυτά τα CFD s που παρέχουν και στον ελληνικό χώρο οι εταιρείες – μεσίτες συναλλάγματος και ανάλογα τα επενδυτικά σας κριτήρια, πράξτε!


ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ FOREX